FER, Uvod u programiranje - Pripreme za zimski rok

Lokacija:
Online (Google Meet)

Trajanje radionice:
4 školskih sati

Cijena:
200,00 kn (26.54 €)

Namjena radionice

Radionica je namijenjena studentima FER-a kao priprema za završni ispit iz kolegija "Uvod u programiranje". Na radionici se rješavaju zadaci s prošlih završnih ispita. Fokus se stavlja na analizu zadataka i savladavanje logike prilikom rješavanja svakog pojedinog zadatka. Na taj način omogućava se studentima stjecanje vrijednih znanja za postizanje što boljeg rezultata na ispitu. Navedeno se postiže tako da se studente potiče na iznošenje njihovih ideja kako riješiti pojedini zadatak. Nakon diskusije logike svakog pojedinog zadatka, predavač rješava zadani zadatak.

Termini

Pripreme će se održavati u tjednu prije zimskog roka, točni termini prikazani su u Programu koji se nalazi niže na ovoj stranici.

Prijava na radionicu

Program

10.02. 18:00-21:15

Pripreme za rok

Rješavanje zadataka s prošlih rokova.
Prikazani termin definiran je s pretpostavkom da će zimski rok iz iz UPRO biti 14.02.2022. U slučaju promjene rasporeda ispita, termin radionice može se promijeniti i svi koji su prijavljeni bit će obaviješteni. U slučaju nemogućnosti sudjelovanja na radionici zbog promjene termina, novci će biti vraćeni.

Prijava na radionicu

Na radionicu se možeš prijaviti putem forme za prijavu. Na unesenu adresu e-pošte bit će poslana potvrda o prijavi.

Plaćanje

Na unesenu adresu e-pošte bit će poslane upute za plaćanje.

Prijava na radionicu

402 polaznika

Više od 400 polaznika ukazalo nam je svoje povjerenje i pohađalo Python tečajeve.

35 radionica

Održano je više od 30 radionica na kojima su polaznici naučili osnove programiranja, ali i naprednije koncepte programskog jezika Python.

300 sati individualnih poduka

Više od 300 sati individualnih poduka za programske jezike Python, C.